Order Form

Name:
Email Address:
Phone No
Mailing Address
Order :Item/code/quantity/color

Click here to create your own form.

Sunday, December 11, 2011

Fahrin Ahmad punye pasal ^_^


Assalamualaikum wbt ^_^

Hola peeps. hihi. hari ni ayie sgt happy sebab pegi S H O P P I N G ( clap clap clap ) n yang paling penting, dapat jumpa FAHRIN AHMAD . hooorayyyyyyyyyyyy ! (<== excited tahap kanak-kanak ribena ) . 

kenapa tetibe F.A ade kat S A N D A K A N ( Bandaraya Alam Semulajadi ) ? F. A sebenarnye adalah "Red Ribbon Celebrity Supporter" for Malaysian, AIDS. so kirenya, die dengan Bob AF antara artis yang menjayakan kempen awareness yang dijalankan tadi .  tp batang hidong Bob dengan badan-badan die skali ta nampak pon tadi. :)

Fahrin Ahmad? Gile hensem woooo. hahaha. ta pecaya? tape tape. Nanti ayie upload gambar event tdi yang sempat ayie capture. ^_^ Best la event tuh. at least, masyarakat bole ler tau bahaya AIDS ni. kalo da tau bahaya, still gak buat benda yang ta elok, ok, itu B O D O H . oopsssss. XD

From what I've read, the "Red Ribbon" is actually the universal symbol for those who are living with HIV (Human Immunodefficiency Virus) . Besides, it were meant for support n awareness. :) hehe. Basically, there were so many people gathered to watch the event, but more likely to be there to see Fahrin Ahmad personally. tp tape la. at least ade gak diorang dapat input-input pasal bahaya AIDS ni. credits go to the main organizer with their OHSEM crews, n of course, Fahrin Ahmad. 


Amacam? Ni haa. Abe Fahrin dengan vip. ^_^


Ok, ni meja crew. so, orang yang donate atau nak tahu maklumat pasal AIDS seek for the crew's assistance.
yang paling OHSEM, ayie dpat gambar with Fahrin's signature. yippie. ^_^


 hoho. untong-untong :)

*gulp

DISCRIMINATION KILLS NOT AIDS. 
hehe..


p/s : Fahrin Ahmad u made my day. kah3. tade la. Yang penting, jangan buat something yang ta elok. SEKS BEBAS + penagihan DADAH . Ingatlah orang-orang yang tersayang :) Kalo ta ingat pon, ingat DOSA ea. so macm besa, yang baik amik, yang buruk buang jauh-jauh. :) *hug n kisses










2 comments:

  1. bagus ayie, dalam minat sambil beri nasihat kepada ramai ^^

    ReplyDelete

Celoteh si Ohsem