Order Form

Email Address:
Phone No
Mailing Address
Order :Item/code/quantity/color

Click here to create your own form.

Tuesday, December 18, 2012


+++Promosi Bulan December Alpha Lipid SDII+++

Bonus makin dekat boleh la usha-usha dulu ALSDII, InsyaAllah
slim secara sihat selamat dan semulajadi..Purata penurunan 10-15kg sebulan..

Pm sms call whatsapp: 017-7592508 (Ayie Juliati)

***Package Belian 1 Tin =Free buku panduan + Shaker.

***Package Belian 2 Tin = Free buku panduan + Free Shaker

***Package Belian 3 Tin = Free buku panduan +Free Shaker + Free Ketostik

***Package Belian 4 Tin =Free buku panduan + Free Shaker + Free Ketostik

(PENGEDAR DIPERLUKAN MODAL SERENDAH RM60 SAHAJA)- Jana income bersama saya. Bimbingan akan diberikan sepenuhnya ♥

Hubungi 017-7592508 ( Ayie Juliati ) atau PM saya di https://www.facebook.com/AjjFashionHouse <3



Dengan hanya berbekalkan MODAL YANG SEDIKIT, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan hanya dengan MEMPROMOSIKAN produk kami. 

Kelebihan :
Anda tidak perlu menyimpan stok, tidak memerlukan modal banyak.
Anda hanya perlu melakukan promosi secara online/offline kepada prospek.
Pastikan pelanggan tidak membuat pembayaran sebelum anda SMS/email kami untuk maklumat stok terkini. 
Selepas membuat pembayaran, SMS/email maklumat bayaran transaksi bank (reference no.) berserta nama produk, kod produk, kuantiti, nama penuh dan alamat pelanggan. 
Penghantaran produk kepada pelanggan diuruskan oleh pihak kami, mengikut jadual dari hari Isnin hingga Jumaat (waktu berkerja).
Bimbingan khusus akan diberikan. 

Hubungi Ayie Juliati Jamil (017-7592508) atau PM sahaja di pagehttps://www.facebook.com/AjjFashionHouse


Monday, September 10, 2012

Gorgeous Maxi Dress ^^

Assalamualaikum wbt and Aloha ^^

Hello darlings ! Welcome to our next collection. Fill in and submit your order form. Now, scroll for more eye-candy. love y'all, always. xoxo


Material : Lycra. Stretchable till "L".
Price : RM 85 (semenanjung) / RM 88 (Sabah & Sarawak).
** Ada tali kat belakang. 

colour : Black 

Colour : Purple

Colour : Pink 

 This dress available in 6 colours : Blue, Black, Purple, Yellow, Pink , and Red. 

Colour : Blue

Send your order form and we hope to see you in our mail. See and like us on Facebook. AJJ Fashion House.
Love y'all. xoxo

Assalamualaikum and hello you guys ^^

Present to you our dresses which are very pretty, modest, and with good quality. Send your order now, and hope to see you in our email. 

Material : Lycra ( very nice to wear )
Price : RM 85 (semenanjung) / RM 88 (Sabah & Sarawak)

Colour : Purple

Colour : Pink

Colour : Red

Colour : Grey

Wait no more. send us your order form. Happy shopping with us :) xoxo

Roses Dresses ^^

Assalamualaikum and Hello :)

To order, fill in the order form and submit to ayie_hatsumi91@yahoo.com
Incomplete emails will not be entertained
Reservation in only 24 Hours. 
Please read our T&C before submit the order form.

Happy Shopping with AJJ Fashion House ^^

So now, proudly present to you , Roses Dress. This dress available in 9 sweet and attractive colours which are black, grey, pink, red, yellow, blue, purple, turquoise,and light purple. Browse no more, submit your order form now, and hope to see you in our email ! xoxo

Free size
RM 80 (semenanjung) / add RM 5 (Sabah & Sarawak)
Material : lycra (bahagian lengan & dada ada sulaman roses)

Colour : Grey 

Colour : Purple 

Colour : Red 

Colour : Yellow 

Colour : Turquoise 

Colour : Blue 

Colour : Light Purple 

Colour : Pink 

Colour : Black 

Long Time No See

Assalamualaikum wbt uolsssss.

Lamanya blog ni ayie ta bukak. sarang tebuan, sarang lebah, sarang semut, sume pon da ada. Hikhik. busy la awak. dengan study, dengan online business. hmm tlupa dekat blog kesayangan. muahhh muahh sory blog sayang. 

Btw, ayie ada 1 online shop dekat facebook. selling dresses, blouses, skirts yang tercomel untuk gadis-gadis comel, cantik, solehah, InshaAllah. so for those yang interested, you may want to check my online shop if you browsing your Internet. simply click on Facebook, AJJ Fashion House.

Here's the link. https://www.facebook.com/AjjFashionHouse?ref=hl

InshaAllah, kalo berkesempatan, ayie akan post jugak stock dekat blog. Check my new arrival dress with affordable price and awesome quality.  

Saturday, February 4, 2012

Love letter :)

Assalamualaikum wbt :)

Dear cute and beautiful girls , 

Everytime we were with you, we boys don't get butterflies, we get fireworks. We don't have you on our mind 24/7, but we do have you on our hearts. Often, yes we wait for you to go on-line, sometimes simply even just being on-line makes our heart skips a beat, even if we don't talk nor chat. 

Whenever you talk to us, our face forms that half-smile, it means that we're happy but trying our hardest not to show it, and yeah we fail in hiding it. We do miss you all the time, we wanted to spent all our time we have with you,if possible. We won't think of the smallest details you say, we think of every single word you say, panicking at every words you say, trying to define what it really means, to read between the lines. But, wait there's more. 

We would love you in a million ways. And once we start loving you, there's no turning back for us. No matter how hard we try to deny your existence, we still can't afford to do so. Every morning, we will always think about that girl, that special girl. Whenever we see couples in front of us, our thoughts immediately jump into that girl, and starts to imagining how lucky if it was us. Every single details about her , are all about love. The way she talks, walks, speaks. The sound of her voice. Her laughter. The sparkle in her eyes. Her shy smile.  The way she dresses. That cute expression she makes when she's asleep. And the way she mentions our name magically make our hearts explode with flowers, a simple act that no one can replicate. 

A boy whom in love with a girl is no simple thing, despite the fact that girls often assuming things that we're so simple. He will be unpredictable. He will be persistent, stubborn, and with that given circumstances, if it by means to carry you from one side of the world to the other side, he will do. Just simply to win your heart . 

Sincerely ,
Encik Debab. 

Wednesday, February 1, 2012

Monday, January 30, 2012

Treat her right, bro.

Assalamualaikum wbt :)

Treat her right, bro. Plain and simple.

I know it can be hard to please her sometimes, but it's worth it in the end. Remember that she's your happiness, your world. She should be the first person you talk to in the morning , and the last person you whisper "Good night" to. Unlike some of your bros, she's going to be there for you when you're the happiest, but more importantly, when you're at your lowest.

I thank Allah for having you as mine, sayang :)

She'll cook for you, and care for you, so treat her like a queen. Girls are delicate creatures. Think before you say. Think before you act. They take every little mistake you make and multiply it by a thousand. So try not to mess up, aight? When you're fighting, sometimes it's better to put your relationship before your own pride. You're not helping yourself by making her upset, bro. And never, ever, under any condition, let her go sleep crying. She'll resent you for it for the rest of your days. 

Don't forget to make her special everyday. Open doors, go shopping with her. Hell, make dinner for her ! The more you show her you love her, the more she'll give you in return. Remember that, "I love you" via text is never special as one in person. And show her off to you bros, don't be ashamed of her. She's never been ashamed of your dorky ass.


Look, she doesn't really need much in a relationship; she just wants to feel like she matters to you. That's not asking for much, bro. But if you haven't learnt a thing from reading this, remember this. Love her unconditionally, loyally, and keep her close. Love her with everything you've got: emotionally, mentally, and physically.

can you, sayang? T.T

p/s : Because I swear , if you won't treat your girl right, someone else definitely will. 

***yang baik amik, yang buruk buang jauh-jauh***

Saturday, January 28, 2012

What to do?? I'm such a failures when it concern about LOVE. :p

Assalamualaikum wbt :)

Hello korang2 semua yang cantik dan cun melecun. ada sihat ke? Jaga diri tingkatkan prestasi k. btw, hari ni Cik Julia nak buat entry tntang apa nak buat kalo gagal dalam love relationship. Atau dalam bahasa sopannye, ditingggalkan sebab si awek suke kat lelaki lain, ataupon sebaliknya. like seriously, ada kawan-kawan yang phubungan cintannya kurg berjaya. Based on my observation ( bukan stalk ok ! ) , diorang ni akan meluahkan isi hati terpendam melalui laman sosial mcm Facebook or Twitter or even worse Blog. hahaa.

Contoh situasi ( Maaf, ini tiada kena mengena dengan yang hidup lagi yang dah RIP )

# s*** punye jantan. smpi hati buat i cmni. takpe u tunggulah nanti. I pastikan u melutut kat i.

( selalunya cik awek la yg post cmni. melutut? amboi ingat u tu maharani ke cik kak oi.!  belajar sampai ade phD pon bodoh lagi. salah sendiri lah kan. *ketawa sinis tapi comel )

# Everywhere I go, reminds me of her/him.

( Pegi tandas pon ingat ye bang? hahaha.)

# Oh baby, I miss u badly. Please come back to me. I'll do anything for you.

( I'll do anything konon. OK ! i nak 1 jambatan emas, 1 jmbtan perak. bile lagi nak bajet2 Puteri Gunung Ledang kannn uolssss. mampu kerrrr u abang? )

Tidak kurang juga yang menyuarakan isi hati yang takde org nak dengar melalui lagu-lagu jiwang yang share melalui Youtube. Nasib baek free kan, kalo ta, memang kaya youtube ni. hahaha. contoh MV yang famous untuk mereka yang kuciwa ini :

without you baby ! awww so shuwet. *gelak2

Adele - someone like you

Jangan risau saya pon post juga MV cmni untuk kekasih hati abg SRK di India. hehehehe. sy die hard fan abg srk taw. 

First thing first , apa nak buat kalo putus @ gagal dalam sesuatu perhubungan cinta tu? APA NAK BUATTTTTT? ok sabar jangan meroyan.

ku ingat kan panas sampai ke petang,
rupanya hujan di tengah hari.
awan dah sarat, mmg la hujan )

baru ku sedari cintakuuuuu bertepuk sebelah tanganmy case dengan abg srk . T.T)

1) Lupakan memori2 cintan cintun tersebut. 

Ok ! kalo da tau diri tu putus cinta, ko takpayah nak bajet menyendiri la kan. Jdi ALONER mcm lagu CNBlue.  kompem kalo sendiri2, ingat je kat si dia , dan time ni jugak la ada  tangan yang gatal untuk stalk ataupon scroll screen Facebook untuk mengingat kembali saat-saat indah ber'comment status. haha. yela, saat cinta masih di awang-awangan. sweet quotes confirm menghiasi wall Fb kan. suke letttew. DAH STOP! ko tak pyh nak ingat2 lagi. masalahnye si dia tu da TAKNAK kat ko. so takpayah la ko nak terhegeh2 ok. so many someone out there yang tunggu ko nak approach diorang. si dia pon berkemungkinan tengah bermanja2 dengan bf/gf baru beliau. so ko tak pyh nak rasa "down" macam haram. die boleh ko pon boleh kan. cuma satu, don't ever involve in love relationship just because you want to forget about the pain that your ex bf/gf did to you. come on ! That's not the right thing to do. Just wait till the right moment come. till then have fun n enjoy your single time. single best apa. ta pyh nak top-up fon bnyak sgt. nak klua bagai. be + !

Persistent in a so so so wrong way. pity you !

2) buang benda2 yang ko rasa mengingatkan kepada si dia

Cakap nak move on, tapi bawa bebear yang si dia bagi tu ke mana-mana. cmana tu ? Memang ta dapat nak move on la cite die. Its better for you to throw all memories that you have with him/her. tapi kalo ko rasa barang tu still berguna n bole pakai, pakai je la. Membazir amaln syaitan! as long as ko tade macam haram nak teringat2 kenangan cinta di bawah lampu minyak tanah korang dulu. kalo ko rasa tanak buang sebab tu pemberian, mungkin ko boleh pulangkan balik. tapi pulangkan tu bagi je kat kawan2 si dia lagi senang. eleh nnty kalo jumpa personally dengan si dia, nanti bunga2 cinta bercambah kembali. siap package sedih nanges macam bencana alam Tsunami. huahuahuuahua. Take care of your pride !

The memory of past favors is like a rainbow, bright, vivid and beautiful; but it soon fades away.
The memory of injuries is engraved on the heart and remains forever.
( Thomas Chandler Haliburton )

3) Bajet-bajet penerima Grammy Awards

walaupon korang rasa sakit yang mengalahkan ibu-ibu yang melahirkan anak tu, ta pyh nak tunjuk kat ex korang tu. suke la die, bajet hotsetap ade lelaki/pompuan bodoh macam korang yang still not over him/her.  Bile lagi korang nak jadi pelakon kan? Depan si dia buat tough , control happy je walaupon kat dalam hati tu dah meleleh2 kan. Tunjuk kat diorang,  even diorang takde pon, korang punye hidup happy je. Ko tak pyh la nak buat muke kesian bajet2 nak simpati kan. ta malu ke? Orang da tanak, ko still terhegeh2. Eleh come on ! Bunga bukan sekuntum, kumbang banyak spesies. pilih2 ! nak tau resolution jahat ta? Die da tggalkan ko kan. ko pegi kat bestfriend die, buat manja2 sket. rapat gile2. confirm die akan sakit hati punye. seems to be an antique resolution, but for sure it works. hahahhaa. Ala buat baik berpada2,buat jahat berkala-kala. eh ta, buat jahat jngan sekali. buat 2 kali. :P

bunga bukan sekuntum, kumbang banyak spesies, tapi spesies yang baik banyak yang da pupus.

p/s : Itu saja buat entry kali ini. maafkan sebarang kesilapan. yang terasa mcm terkene kat tepi pipi sendiri ke, yang terasa nak lempar high heels kat sy ke. Ada aku kesah? hihi. kisah2. This is just personal thoughts. Have fun. thanks for reading. till see ya ! *much loves

***yang baik amik, yang buruk bunag jauh-jauh***

Wordless morning ! T.T

Assalamualaikum wbt :)

He acts like he's a SUPERMAN.
I know he will never be one.
Even though he's not a SUPERMAN and the bravest in the world,
He always be there for me whenever things get wrong and complicated.
For that, I thank you.

Life is not a series of meaningless accidents. If things are bound to happen, they surely will.
I'm so sure that you're not an accident, and I was meant to know you.
to even write about this in my blog,  that's serendipity.

p/s : to my so-called-superman, be good. T.T

***yang baik amik, yang buruk buang jauh-jauh***

Friday, January 27, 2012

Malacca ohsemness ! Part 1

Assalamualaikum wbt :) 

Hye uolssss. Sihat? Kalo ta, sila rajin2 kn diri ke hospital ek. btw, 25hb lalu, me n friends went to Malacca for a trip. happy trip ! :)  Me + chelsea + dulcy + lisa + luqman pegi Melaka n kedatangan kitorang dismbut dengan red carpet ( <== ok, tipu ! hihi ) oleh kubi dengan aben. thanks a lot to both of them, we have lots lots of fun :)

Actually, this is such an unexpected plan. as esok da nak pegi melaka, mlm tu bru kitorang came up with the idea. so mmg last minute punya idea. Nasib la ada tourist guide yang handsome n fatty, thanks bi.  Mohd Arif Ishak ataupun nama manja beliau kubi @ kuyau, merupakan makhluk Allah yang sgt sopan dan mmg ohsem la. beliau hensem orgnye, so kalo ada sesapa yang interested, you may send me a message, hahahahha. *gurau je bi.

So in there, kitorang pegi A'Famosa. kitorang bajet2 jadi pengkaji tinggalan sejarah walaupon sbnrnya dtg amik gambar je pon. tempat tu mmg cantik, souvenir pon banyak jual. Cuma, kalo nak pegi better pegi weekdays n bukan time cuti skolah or public holidays sebab org yang datang mak aiiiiiiiii banyak gile. tapi mmg berbaloi la nak pegi sini. It's real worth it. sebab it'll not cost you lots of money.

Pastu kitorang excited mcm kanak2 ribena nak pegi Menara Taming Sari. sebab menara tu kan tinggi, so we'll have the opportunity to see the view of Malacca from up there. tapi, ilham , one of my batchmate ckp, ta berbaloi. as we have to pay around Rm20 n rides it for around 4 minutes only. so mcm ta berbaloi sgt kan. At last, kitorang naik River Cruise. bayar Rm10 and rides it for about 4o minutes and it's real awesome guys. kenapa OHSEM? sebab, kita akan mengelilingi parts of Malacca n get to see the view of some buildings with beautiful murals, a village called "Kampung Morten" , n banyak lagi. kalo pegi melaka, ta pegi sini, mmg rugi. :))

Ok, sampai sini dulu. nantikan next sekuel ye. kalo ckp panjang sgt, korg reader pon bole naik meluat ( Ada ke reader? perasan la Julia ). btw,  tgok2 gambar kitorg kat melaka, n if u have time, go with your loved one. It'll give you beautiful memories , promise :)

nasib meriam tu tade bom, kalo tak Julia Jamil da jadi arwah.
Mati itu pasti ! :)

Chelsea + dulcy + org gile + lisa
We have lots lots of fun.


Berminat ? Semua pon single lagi. ( ok tipu. yg tengah2 , fully reserved )

Kami semua pengkaji sejarah ta berbayar :)

kempunan naik Menara Taming Sari .

Ini la dia River Cruise. best2.

Mural kat bgunan2 ni mmg ohsem. creative thap dewa dewi.

kami gumbira . XD

saya la kubi yang paling hensem dan comel di muka bumi ini.
yeyeah sya ada tiket. korang ade?  I'm sexy and I know it :)

p/s : Melaka mmg ohsem. bangga2 jadi rakyat Malaysia. nantikan sekuel seterusnya. (bajet ade org nak baca blog, haha). thanks for reading. see ya ! *much loves

***yang baik amik, yang buruk buang jauh-jauh***

Monday, January 23, 2012

TRANSFORM like a transformer :)

Assalamualaikum wbt :)

Hola guys. to those whom celebrating Chinese New Year, I would love to say Gong Xi Fat Chai. may this year brings you luck, prosperity and much much much loves. :) I'm in hostel now, celebrating my CNY without any fun activities to do since the weather in JB was not in a good term, n for sure its a little bit annoying. ( nak sidai pakaian pon susa =.= )

btw, I spent my time today with my friends , trying to find out new ways of wearing shawl and pashmina. For your information, they're both Non-Muslim, so its an honour actually for them to do this for me. Its nothing to do with religion, I'm just trying to kills the time n yeah for sure we have lots of fun. They look real gorgeous in "Jilbab" and since I'm posted some of the pictures in Facebook, I got lots of comments stating that they look beautiful, yes for sure they are. :))

You know what guys, sometimes life throws things out of blue. that's why God given us choice in life. Everyday, we make choices and we dealt with the repercussions of our own choices. somehow, there's time when we actually stuck in between dealing with the obstacles and achieving our dreams. Some people can achieve their goals with their own effort, some get helps from others, some happened without us expecting anything. not even a single thought, it's magically happened. Whatever it is, be sure to what you what, stick to that plan, and step forward. It's good to do something continuously, rather than waiting for magic to show its power. If you're lucky enough, it might be. If you're LUCKY enough.

So here is the pictures of my friends, my simply touch on them. I know its nothing for all of you out there, but for me its really something. Just want to say, we can TRANSFORM our life, to whatever "roads" we want. Do your best in choosing , take your time. :)

She's beautiful . I'm stunned. there are lots of people out there agrees to this statement.
( Lisa)

Have nothing more to say, they're blessed to have this undeniably pretty looks.
( Lisa n Dulcy )

Gorgeous :)

 cute ^_^

thanks for being there, be my so-called-models :)

Mommy is missing you, Epon.. To my Encik Debab ,

Sometimes, I just might not be there for you but perhaps I'm actually be. Not seeing me doesn't mean that I'm not with you. It only means that it's not my body stand at your side, but my heart is.

PANTUN 2 kerat : 

Hearts are for beating, 
Dreams are full of meaning. 

pstttt : Love, mine is full of you.  :)

p/s : how is it? hehehe. btw, just want to say, to all people out there, enjoy every second that you have without failing to remember Him. you will never know, when your comes to leave the world. so yeah, appreciate and take care of your life. Remember, we've an option towards everything. thanks for reading, till see ya ! *much loves

***yang baik amik, yang buruk buang jauh-jauh***

Saturday, January 21, 2012

Underworld : Awakening

Assalamualaikum wbt :)

Hey guys ! On last thursday, I went to watch movie, "Underworld: Awakening" starred by Kate Beckinsale, India Eisley, Michael Ealy, Theo James, and Stephen Rea. So, this is the fourth film in the Underworld series, which is basically based on the hatred feeling between vampires and The Lycans ( werewolves ). For any further information, you should watch it first and till then you can have your own opinion towards the film. 

I went to watch the film with my friends, lisa, fadli, cepih, and kubi. Its awesome . :)

Underworld : Awakening , thumb up !

Beautiful hybrid ever, XD

India Eisley who portrays the character as the last hybrid ever born and the daughter to Selena @ Kate Beckinsale.

Future Lycan ( kubi )

Powerful hybrid, in his dream. ^_^

p/s:  have nothing more to say. thanks for reading. much loves !

***yang baik amik, yang buruk buang jauh-jauh ***